Andries Bezuidenhout & Vrinne te gast bij ANDRIES

Week van de afrikaanse roman

In het kader van “De week van de Afrikaanse roman” zal ANDRIES Eten & Drinken zaterdagavond 30 september in het teken staan van Afrikaanse muziek, literatuur en wijn. Vanaf 19.00 is er een optreden van singer-songwriter Andries Bezuidenhout met zijn schrijversvrienden Willem Anker, Ingrid Winterbach en Rudie van Rensberg. De opbrengst van deze avond gaat naar het Zuid Afrikaanse project Spring of Hope, een van de projecten die ANDRIES door middel van Stichting Andries ondersteunt.

Week van Afrikaanse roman
“De week van de Afrikaanse roman” is een leesbevorderingscampagne die brede aandacht wil vragen voor Afrikaanstalige literatuur in de Nederlandse vertaling. Andries Bezuidenhout is een multi talent: singer-songwriter, schilder en dichter. En, o ja, ook nog academicus.
De opbrengst van deze avond gaat naar het Zuid Afrikaanse project Spring of Hope, om vrouwelijke startende ondernemers te ondersteunen. De stichting Andries, welke ANDRIES Eten en Drinken exploiteert, is opgericht voor het steunen van verschillende goede doelen. Het logo van Andries is een Afrikaanse olifant, op deze wijze wil Andries haar speciale band met Zuid-Afrika uitdrukken.

Aanvang: vanaf 19.00. Locatie: ANDRIES, aan de Varkensmarkt (Buiten Molenstraat 7), Culemborg. Er zijn 50 kaarten beschikbaar. € 12,50 incl 1 consumptiebon. Kaartverkoop uitsluitend bij Andries eten & drinken en bij boekhandel Tomey. Voor meer informatie belt u met 0345-515297 of kijk op www.andriesetenendrinken.nl.

-->