Ariadne brengt neo-romantiek bij ANDRIES

‘Als kind hield ik meer van The Beatles dan van Bach, en nog steeds blijft de invloed van popmuziek meespelen, net als overigens Bach (nu trouwens weer meer Bach dan Beatles)’, licht Ariadne Verstegen toe als ze vertelt over vrij en creatief willen zijn in het maken van muziek. Afgestudeerd met een 9 aan het Utrechts conservatorium, improviseert ze sinds een jaar of twee om ‘de vrijheid in de pianomuziek’ te ontdekken. Ze omschrijft zelf haar muziek als ‘ neo-romantiek’ omdat er toch echt wel wat ‘neo’ in zit.

Vrijdag 29 september omlijst ze het avondeten bij ANDRIES eten en drinken met haar muziek. Kies tijdens de muziek voor een echte ANDRIES Curry, of een van de andere heerlijke gerechten in deze sfeervolle ambiance. Of schuif aan met je familie of vrienden voor een drankje en wat lekkers. Het terras is altijd geopend

Muziek dicht bij de kern van wie je bent
‘In mijn muziek zit ik dicht bij de kern van wie ik ben, en als wij iets hetzelfde hebben dus ook dicht bij de kern van wie jij bent! De titels van mijn stukken verwijzen vaak naar het overheersende gevoel van de muziek. Soms is het niet alleen maar prettig om naar te luisteren, omdat het bijvoorbeeld chaos wil uitdrukken. Want ook chaos zit in ons. Soms ook twijfel en stilstand. Vaak ook, en gelukkig maar, liefde en geluk.‘ Sinds de lente van 2017 woont Ariadne in Culemborg en geeft ze m.n. improvisatielessen. Eerder was ze al te beluisteren tijdens Pianowandelingen in Culemborg.

-->